En massage som hjälpte min kropp

Hej och välkomna tillbaka till min blogg alla mina underbara läsare! Som ni märkt nu den senaste tiden har jag börjat skriva mycket om hälsa och skönhet, någonting som jag tycker om att tänka på lite extra nu under hösten. Även detta inlägg kommer luta åt det hållet, då jag idag vill skriva om ett företag vid namn Astudillo Zaldivar, Miguel. Astudillo Zaldivar, Miguel driver massage och behandlingar i Mölndal. Jag har under den senaste tiden känt mig väldigt stel i kroppen, någonting som jag tror att ni är många som kan känna igen er i nu när det börjar bli lite kallare. Jag går väldigt sällan på massage men blev faktiskt rekommenderad av min syster att gå till Astudillo Zaldivar, Miguel och få en massage, då hon själv lidit utav värker i leder och muskler. Efter besöket vill jag verkligen rekommendera detta vidare till mina kära läsare som precis som jag befinner mig i Mölndal med omnejd. Jag är extremt nöjd med besöket och har ingenting att klaga på. De har dessutom ett stort utbud utav massage och behandlingar, så det finns verkligen någonting för alla som är i behov av massage.

Jag kände mig väldigt trygg hos massören och blev väl omhändertagen när jag kom dit. Jag ansåg med andra ord att kundbemötandet var helt fantastiskt. Massagen var otrolig, och jag kände verkligen hur mycket mjukare min kropp blev efter besöket. Jag vet att det är väldigt lätt att låta bli att unna sig en massage eller inte tro att det är någonting som är behövligt för ens kropp, jag har aldrig tidigare tänkt att en massage kunde hjälpa mig med mina muskler och leder. Jag har efter besöket tipsat vänner som jag vet har haft problem med smärta i ryggen och övriga kroppen, och vill nu verkligen varmt tipsa er läsare om ett besök hos detta företag, om ni har haft liknande problem som mig. 

Du gillar kanske också...