Stockholms bästa frisörsalong

Hej igen mina kära läsare! I ett inlägg för några veckor sedan skrev jag och bad om tips om bra frisörer i Stockholm. Efter detta inlägg fick jag mycket kommentarer och tips från er läsare, men jag har även fått tips från några kollegor som jag rådfrågat. Då det var flera utav er och även flera av mina kollegor som gav mig samma svar, vill jag nu tipsa vidare om den frisörsalongen som jag valde att besöka. Beauty by us AB är en frisörsalong som jag valde att vända mig till efter att fått detta tips från fler håll och kanter. Jag har än så länge endast varit på ett besök, men jag har faktiskt aldrig blivit så nöjd hos en frisör som efter denna gång. De har otroligt kunniga och professionella frisörer som verkligen vet vad de gör. Det som också imponerar mig är deras förmåga att ge kunden vad man önskar, då jag tidigare upplevt på många salonger att man går därifrån och undrar om man verkligen pratar samma språk som frisören. Jag vet att jag inte är ensam om detta, och då jag själv blivit väldigt nöjd av deras hjälp och då jag fått det bekräftat att många i min omgivning blivit nöjda vid ett besök hos Beauty by us AB, vill jag nu rekommendera vidare detta företag till er läsare som inte har besökt salongen.

Det som jag tycker om lite extra är salongens öppettider. Jag tycker inte om att behöva vara flexibel när jag ska vända mig till ett företag, någonting som jag kanske borde jobba på. Men då öppettiderna är så pass bra hos Beauty by us AB, kan du som behöver en tid ofta välja de tider på veckorna som passar dig och din vardag bäst. Jag vet att jag har många läsare som bor i Stockholm med omnejd, och ville i detta inlägg rikta mig till er eller till er som är på besök i Stockholm. 

Du gillar kanske också...